Verhuisservice

Strooper, dé verhuizer voor interne en externe verhuizingen van bedrijven en particulieren

Strooper is ook een gedegen verhuizer voor zowel interne als externe verhuizingen van bedrijven en particulieren. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij uitstekend in staat verhuizingen overzichtelijk, gestructureerd en vooral volgens de afgesproken planning uit te voeren.
We hebben alles in huis om uw (bedrijfs)verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen we het onvermijdelijke oponthoud tijdens de verhuizing tot een minimum beperken. We laten daarbij niets aan het toeval over. 
Verhuiscontainers

Tijdelijk opslag bij Strooper

Als u op het punt staat om te gaan verhuizen, te verbouwen of uw vloer gaat vervangen, heeft u tijdelijk extra opslagruimte nodig om uw inboedel veilig en droog op te slaan. 
Strooper biedt u de mogelijkheid voor tijdelijk opslag . Dit kan zijn in een opslagcontainer die op uw eigen terrein of ergens in de buurt van uw woning/bedrijfsgebouw kan blijven staan. Een andere optie is om uw spullen tijdelijk te laten opbergen in onze opslagruimte. Strooper biedt opslagcontainers aan met de volgende afmetingen: 15m³ en 30m³. Ook bij ons op de werf kunt u een container huren.

Kantooradres:
Braken 31
1713 GC Obdam

Postadres:
Postbus 18 
1700 AA Heerhugowaard

Rob Griep
Tel: 06-51663862
Email: rob@cdh.nu

Bart Strooper 
Tel: 06-27379838
Email: bart@cdh.nu