Menu Sluiten

Horeca personeel gezocht

Horeca personeel gezocht! Werk jij in de horeca? En ben jij het beu om al maanden thuis te zitten? Ben jij toe aan verandering en wil jij zo snel mogelijk weer aan de slag?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Woodstock vloeren, leverancier van vloeren. Wij leveren vloeren aan particulieren en bedrijven, voor bestaande bouw en nieuwbouw. Van betonvloer tot parketvloer, wij hebben het allemaal in huis. Onze klanten zijn welkom in onze showroom. Hier kunnen wij ze alles vertellen over de verschillende typen vloeren en welke vloer het beste past bij hun persoonlijke wensenlijst.

Natuurlijk willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daar hebben we mensen voor nodig. Mensen die van aanpakken weten, die bereid zijn net een stapje harder te lopen. Die gaan voor service en kwaliteit. Mensen die begrijpen dat een tevreden klant de beste en mooiste reclame is voor een bedrijf. Herken jij jezelf hierin?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Horeca personeel gezocht

Openstaande vacatures

Woodstock zoekt voor verschillende functies enthousiaste nieuwe collega’s die van aanpakken weten.

Verkoper

Maak jij makkelijk contact, vind jij het leuk om met mensen te praten en ze zo goed mogelijk te adviseren? Dan is de functie van verkoper misschien wel op jouw lijf geschreven.

Vloerenlegger

Of steek jij liever de handen uit de mouwen, maak je graag een echt product en kom je bij de mensen thuis? Als vloerenlegger ben je dan bij ons helemaal op je plaats.

Werkvoorbereider

Maar misschien ben jij meer een regelaar. Ben jij goed in het houden van overzicht. Weet jij exact wat er wanneer moet gebeuren en wat daarvoor nodig is. Jouw organisatietalent kunnen wij prima gebruiken in een functie als werkvoorbereider.

Administratief medewerker

Natuurlijk moet alles ook op papier tot in de puntjes geregeld worden. Welke hoeveelheden zijn gebruikt, hoeveel uren zijn er aan die klus besteed? Oh ja, de prijs per m2 is aangepast, dat moet ook in de administratie doorgevoerd worden. Als administratief medewerker ben jij degene die zorgt dat de administratie klopt. Nauwkeurig en secuur werken zijn voor jou een tweede natuur.

Opzoek naar bouwbedrijven? Ga dan naar Bouwplatform Andoxis.

Werken zonder diploma

Voor ons zijn diploma’s niet het allerbelangrijkste. Wil jij werken zonder diploma? Wij geloven in kansen en in mensen. Wij geloven in mensen een kans geven. Daarom geen lange opsomming van eisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een functie binnen ons bedrijf. Het gaat ons veel meer over wie je bent als mens en wat je voor ons als bedrijf kunt betekenen. Veel dingen kun je leren, maar inzet, werkhouding en motivatie heb je in je, dat leer je niet. Natuurlijk, als administratief medewerker is het praktisch als je ervaring hebt met het werken op een administratie. Maar als jij in de horeca alle bestellingen regelt, dan is dat ook administratie.

Denk ook breder. Heb jij werkervaring in de evenementenbranche, bijvoorbeeld als standbouwer of planner? Dan ben je gewend om onder tijdsdruk te werken om de klus te klaren. Dit past ook prima bij een baan als vloerenlegger of werkvoorbereider.

Werken bij Woodstock Vloeren?

Wil jij weten waar jouw mogelijkheden liggen binnen Woodstock? Stuur dan een brief met jouw motivatie en werkervaring naar ons toe. Vertel in deze brief ook, waarom jij denkt goed bij Woodstock te passen. Je krijgt van ons altijd een reactie op jouw brief. Als jouw verhaal ons aanspreekt, nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking.

Uiteraard hoef je niet voor niets bij ons te werken. We bieden je sowieso een goed salaris maar nog veel belangrijker, een baan met toekomstperspectief. Het spreekt voor zich dat wij zorgen voor een passende inwerkperiode zodat je met veel plezier bij ons aan de slag kunt gaan.

Heb je nog vragen voordat je begint aan jouw brief? Neem dan telefonisch contact op met Magda. Zij is telefonisch bereikbaar op +31 6 31635937

Wij ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 31 maart 2021.