Menu Sluiten

Strooper doet ook het onderhoud van Overvecht Tuincentrum

Overvecht Hoveniers en Tuinwerkzaamheden

Strooper service doet ook TUIN ONDERHOUD en is actief van maart tot en met november. Dit zijn de drukke tuinmaanden waarin het onkruid het hardst groeit. We voeren schoffelwerk uit en zorgen ervoor dat onkruid op een duurzame manier verwijderd wordt. Zonder het gebruik van chemicaliën dus. Zo krijgen de tuinen van onze klanten weer een fris uiterlijk. Als het natter is dan normaal groeit het onkruid ook harder. In dat geval schalen we onze werkzaamheden op en nemen extra medewerkers aan om alle hovenierswerkzaamheden uit te kunnen voeren.

Heeft u tuin klus bel naar 0226456040

strooper op facebook

OVERVECHT TUIN ONDERHOUD
OVERVECHT TUIN ONDERHOUD

TRANSPORT EN OPRUIMEN

MOOISTE TUIN IDEE

We hebben veel aanloop in HET ONDERHOUD, bij onze activiteiten en bij onze diverse KLANTEN.
Het opruimen en schoonhouden van tuinen.

Schutting schoonmaken

Hoe kun je nou jouw (houten) schutting gemakkelijker schoonmaken dan er een hogedrukspuit op te zetten? Het is niet gek dat veel mensen dit denken en ook deze tactiek toepassen. Maar wist je dat dit helemaal niet zo verstandig is als het lijkt? De hogedrukspuit zorgt er namelijk voor dat het hout ruwer wordt en daardoor sneller vuil opneemt.
Je kunt het beste jouw schutting schoonmaken door deze te behandelen met een speciaal reinigingsmiddel voor hout. Dit kun je bij de meeste tuincentra en bouwmarkten kopen.
Een schutting van kunststof of steen kun je wel schoonmaken met de hogedrukspuit.

#2 Groene tegels schoonmaken

Groene of vieze tegels zorgen ervoor dat jouw tuin er onverzorgd uit ziet. Er zijn gelukkig verschillende manieren om groene tegels schoon te maken.

  • Tuincentra en bouwmarkten verkopen speciale middelen om groene aanslag te verwijderen. Volg de instructies van het middel op voor het beste resultaat.
  • Spuit de groene tegels schoon met een hogedrukspuit. Probeer deze altijd eerst even uit op tegels die niet direct in het zicht liggen. Mocht het niet goed werken, zijn niet meteen alle tegels verpest.
  • Groene tegels schoonmaken kan ook heel gemakkelijk met wat kokend water. Giet dit over de tegels heen. De algen en mossen, waar de groene aanslag uit bestaat, kunnen hier niet tegen.

Benodigde vaardigheden

(Be)denken, Aanpakken/doen, Samenwerken, Zelfstandig werken

Minimaal opleidingsniveau geen

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, Vmbo, Basisonderwijs, Ongeschoold

Voordelen

Warme omgeving waarin je werkt, waarin je kunt deelnemen aan allerlei verschillende activiteiten en je ontmoet boeiende mensen.

Doelgroep

Geen bijzondere doelgroep

Dagen / dagdelen

Dag Dagdeel
Maandag Ochtend, Middag
Dinsdag Ochtend, Middag
Woensdag Ochtend, Middag
Donderdag Ochtend, Middag
Vrijdag Ochtend, Middag