Menu Sluiten

Schoonmaak en verpakking

Strooper Schoonmaak en Verpakbedrijf

Strooper SCHOONMAAK en ONDERHOUD

Schoonmaakbedrijf van Strooper staat al meer dan 30 jaar dagelijks klaar met een team van professionals om uw pand een schoon en goed verzorgd uiterlijk te geven. Uw pand is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Door korte lijnen te onderhouden met onze klanten, kan het Strooper Schoonmaak snel en efficiënt schoonmaakdiensten verlenen.

Van glasbewassing tot vloeronderhoud
Strooper transport en logistiek

onderhoudt dagelijks en periodiek kantoren, fabrieken, traphallen, woningen, parkeergarages, winkels, boten en andere objecten. Naast glasbewassing en het schoonhouden van verschillende ruimtes zijn wij gespecialiseerd

Strooper Schoonmaak en Verpakbedrijf

Verpakken zit ook in het bloed

Het belang van een goede verpakking wordt nog wel eens onderschat. Natuurlijk heeft een verpakking een beschermende functie en biedt het gemak bij bijvoorbeeld de verspreiding van producten. Maar een verpakking draagt ook bij aan de kwalitatieve uitstraling van een product en kan zelfs van invloed zijn op uw zorgvuldig opgebouwde merkbeleving.

 

Een verpakking is het eerste wat iemand ziet. Twijfels aan uw product voorkomen omdat een omdoos niet netjes is gesloten? Of omdat een krimpseal simpelweg niet mooi strak om het product zit? Wij gaan voor het hoogst haalbare. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in kritisch verpakwerk. Kritisch door de complexiteit, door de vorm of bijvoorbeeld de doorlooptijd van een project. We gaan verder waar een ander al snel afhaakt, want verpakken zit ons in het bloed.

  • Machinaal verpakken; krimpsealen, cellofaneren, banderen

  • Handmatig verpakken

  • Assemblage

  • Webfulfillment

 

Strooper Schoonmaak
Strooper Schoonmaak

Schoonmaken is maatwerk! Als u zich dagelijks in uw bedrijf of pand begeeft, weet u het beste waar goed op gelet moet worden bij het schoonmaken. Uw pand is uw visitekaartje en bovendien een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten. Daarom gaan wij altijd eerst in gesprek om uw wensen te inventariseren. Een schone omgeving is tenslotte een basisvoorwaarde om goed en prettig te kunnen functioneren.

Schoonmaken is mensenwerk

Ons vak draait om de mens. Zowel in de communicatie met u als met onze medewerkers. Zeker in een organisatie als de onze waarin ruim 100 gemotiveerde mensen dagelijks actief zijn.

We zullen ons altijd inzetten om u van de juiste professionals te voorzien – of het nu gaat om dagelijks of periodiek onderhoud. Dat verzekeren we u door middel van werving, selectie, instructie, opleiding en controle van het personeel.

Strooper

Strooper SCHOONMAAK en ONDERHOUD

Schoonmaakbedrijf van strooper staat al meer dan 30 jaar dagelijks klaar met een team van professionals om uw pand een schoon en goed verzorgd uiterlijk te geven.

BOUW DUURZAAM