Menu Sluiten

Service

Strooper Service

Strooper Service

Strooper Service

Strooper Service- Heeft u een woning of pand te ontruimen dan kan er veel bij komen kijken, vandaar dat wij "aanvullende" service hebben ontwikkeld die het mogelijk maakt om een totaaloplossing aan te bieden, zodat u met een gerust hart een pand en/of woning kan opleveren en verhuur-verkoopgereed weer in de markt kunt plaatsen. Het grote voordeel voor u als opdrachtgever is dat wij alle werkzaamheden die wij doen bij u uit handen kunnen nemen. Daarnaast heeft u meer flexibiliteit en bespaart u dat tijd en geld, omdat u enkel met een partij samenwerkt. De kosten die u in elk geval niet hoeft te betalen zijn voorrijkosten. Bij Strooper service is gewoon prijs prijs! Deze heeft u in ieder geval alvast bespaart. U kunt bij ons ook terecht voor een enkele service dienst of een combinatie van enkele service diensten. Dit is handig wanneer u maar enkele zaken wil uitbesteden. Bijvoorbeeld u doet zelf wat, maar wil ook werkzaamheden uitbesteden. Of misschien maar een deel van de werkzaamheden, zoals bij herstelwerk. Hoe dan ook wij zijn flexibel inzetbaar en kunnen goede service verlenen, maar ook totaalpakket bieden, zodat u uw werk no-time kunt opleveren. Hieronder vindt u een overzicht van al onze servicediensten met daaronder de verschillende varianten. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is bij Strooper Service.

Inhoud

  • Strooper Woningontruiming
  • Strooper service
  • Strooper Herstelwerkzaamheden
  • Strooper service in boedelontruiming
  • Strooper Verhuisservice
  • Strooper Boedelopslag
  • Strooper Tijdelijk beheer over goederen

Woningontruiming

Woningontruiming van strooper is onze core-business die uit verschillende varianten bestaat. Naast het regelrecht ontruimen en bezenschoon opleveren van een woning of pand, bieden wij bijvoorbeeld ook spoedontruimingen, deelontruimingen en woningontrumingen. Lees hieronder over de verschillende varianten.

Boedelontruiming

Het enkel ontruimen van de inboedel en/of andere roerende zaken van een woning of pand, waarbij de stoffering en vloeren niet wordt verwijderd en geen herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd.

Bedrijfsontruiming / Winkelpandontruiming

Ontruiming van een kantoor, winkelpand of een bedrijfshal. Woningontruiming-limburg staat u bij in alle type bedrijfsontruimingen, zoals opheffing, faillissement of gewoon bij stoppen van deel of gehele bedrijfsactiviteiten.

Wat wellicht belangrijk is om te weten is dat wij de kennis en ervaring hebben om de veelal complexere, specialistische ontruimings- en/of opruimingprojecten uit te voeren. Wij kunnen maatwerk leveren. Zo hebben wij gedegen kennis en ervaring met het demonteren, verpakken, verhuizen en afvoeren van ICT apparatuur, zoals complete netwerken en serverruimtes.

Spoedontruiming

Indien wenselijk kan Woningontruiming van Strooper uw woning of pand met spoed ontruimen.

Service is ook Schoonmaak bedrijf van Strooper

Sommige woningen of panden vereisen enkel minimale schoonmaakwerkzaamheden zoals bezemschoon maken alvorens ze opgeleverd worden, echter zijn er ook woningen of panden die gedeeltelijk of in het geheel een goede schoonmaak beurt nodig hebben, alvorens ze opgeleverd kunnen worden. Ook voor een schoonmaak werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder de verschillende varianten.

Bezemschoon maken

Het bezemschoon maken van een woning of pand wordt bijna in alle gevallen standaard uitgevoerd bij een woning of pand ontruiming. Echter kunnen opdrachtgevers deze service ook apart inhuren bij woningontruiming

Strooper Service

Bij een woning of pand ontruiming kan veel komen kijken, vandaar dat wij "aanvullende" service hebben ontwikkeld die het mogelijk maakt om een totaaloplossing aan te bieden, zodat u met een gerust hart een pand en/of woning kan opleveren en verhuur-verkoopgereed

Schoonmaken woning/bedrijfspand

Deze service van Strooper is toegespitst op de woning waar bepaalde vertrekken en goede schoonmaak beurt vereisen, zodat de woning weer geheel schoon en fris is en tevens verhuur- of verkoopgereed is.

Afval afvoeren

Waar nodig kan woningontruiming-limburg afval en grofvuil ontruimen, opruimen of ontrekken aan de inboedel en afvoeren. Deze service wordt vaak als stand-alone service afgenomen.

Wij kunnen afval met ons eigen materieel afvoeren. Bij grotere projecten maken we echter gebruik van afvalcontainers. Door een goed inschatting te maken van het type afval en/of grofvuil kunnen er vaak flink kosten bespaard worden. Zo kost een houtcontainer een stuk minder van een restafvalcontainer. Wij maken binnen limburg gebruik van een vaste afval container leverancier. Uit ervaring is deze partner flexibel en betrouwbaar.

Wij zetten geen extra marge boven op de kostprijs van een container. Met andere woorden de containers worden bij een project tegen kostprijs geleverd.

Strooper Service

Strooper Service

Strooper Service
Strooper Service

Strooper Service

SCHUIMBETONVLOER

Service Dienstverlening

Strooper Dienstverlening is het leveren van bepaalde diensten aan derden. Het is een ruim begrip en heeft verschillende definities.

Zo is de dienstverlening van strooper in de laatste twintig jaar uitgegroeid tot een de grootste sector binnen de Strooper groep. Daarvoor waren Nederlanders vooral werkzaam nu polen voor de industrie maar door de groeiende is ook de dienstverlening van strooper sterk gegroeid. Mensen die in de dienstverlening werken zijn harde werkers.
Voor de klantens heeft het woord dienstverlening een betekenis. Wij van strooper verstaan onder dienstverlening het bieden van extra diensten of service aan hun klanten. Op die manier proberen we bestaande klanten te binden en nieuwe klanten aan te trekken.
Maar dienstverlening kan ook uit het oogpunt van particulieren bekeken worden. Als Strooper nieuwe diensten aanbieden zoals een nieuwe website of iets dergelijks is dat ook een vorm van dienstverlening.