Menu Sluiten

Verhuisbedrijf Heerhugowaard Alkmaar Hoorn

Verhuisbedrijf Strooper: Heerhugowaard Alkmaar Hoorn

Telefoon: 0226-456040 of 06-27379838

Voor een verhuizing van of naar Heerhugowaard bent u bij Verhuisbedrijf Strooper aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing  of studentenverhuizing. We pakken uw verhuizing goed aan. U krijgt bij ons gratis dozen,kisten,dekens en inpakmateriaal. Wij verzorgen ook ontruimingen en kleine klus-werkzaamheden. We hebben de regio West-Friesland in Noord-Holland als uitvalsbasis.

Verhuizen zonder stress van of naar Heerhugowaard

Wij beseffen dat een verhuizing soms een stressvolle gebeurtenis is. Daarom doen we er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Om dat te bereiken helpt Strooper u bij alle voorbereidingen. Een goede stemming gecombineerd met hard werken doet daarbij wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat voelt u. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen er ook voor dat het goed gaat. Daardoor ervaart u minder spanning en kunt u achteraf terugkijken op een verhuizing naar wens.

Verhuisbedrijf Alkmaar
Verhuisbedrijf Alkmaar

Aanvullende diensten binnen Alkmaar

Wij verzorgen niet alleen uw persoonlijke verhuizingen. We verhuizen ook regelmatig zwaar en breekbaar materiaal. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan doen wij ook graag het transport en/of opslag van de goederen. U kunt ook van de klusservice gebruikmaken voor kleine klusjes, reparaties en andere klussen. Wij kunnen ook demonteren en monteren: bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, lampen, meubelen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen en breekbare goederen behandelen wij extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs en we pakken alles altijd netjes in.

Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Heerhugowaard Alkmaar Hoorn

Voor een verhuizing van of naar Hoorn kunt u ook bij ons terecht. Van Amsterdam naar Hoorn verhuizen? Bij Strooper bent u aan het juiste adres!

We verzorgen ook ontruiming en opslag in Hoorn. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing: Verhuisbedrijf Strooper pakt het aan. U krijgt bij ons gratis advies.

Zonder gedoe verhuizen naar Hoorn

Wij doen er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Daarvoor helpen we u bij de voorbereiding en zorgen we op de verhuisdag zelf dat we er op tijd zijn. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet het goed. Wij vinden verhuizen erg leuk en dat voelt u ook we zijn blij met ons werk dus niet alleen snel maar ook betrouwbaar verhuizen. Wij zorgen ook voor lol op het werk. Daardoor ervaart u minder druk en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing.

Aanvullende diensten kunnen wij ook

Wij verzorgen niet alleen verhuisklussen of opslag. Klanten schakelen ons ook regelmatig in voor het verhuizen van zware en breekbare goederen. Gaat u verhuizen naar een grotere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de goederen. U kunt ook van onze Strooper Service gebruik maken voor vloeren, verbouwingen, reparaties en andere klussen. Wij demonteren en monteren bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, lampen, meubelen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen en breekbare goederen behandelen wij extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs.

Strooper Schoonmaak
Strooper Schoonmaak

Verhuisbedrijf Heerhugowaard Alkmaar Hoorn

Ook een verhuizing van of naar Schagen kan bij ons. We verzorgen ook transport, kluswerkzaamheden en opslag. Schagen in Noord-Holland ligt vlak bij onze thuisbasis. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing of studentenverhuizing. We pakken het aan in Schagen. U krijgt bij ons gratis kisten, dozen en inpakmateriaal.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Schagen

Een verhuizing een stressvolle gebeurtenis? Niet bij de Strooper Groep! Wij doen er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Daarmee helpen we u bij de voorbereiding aan een goed humeur. Een goed team gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en doen het graag. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen, we zetten ook alles op zijn plek. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een fijne plek.

Verhuisbedrijf Heerhugowaard Alkmaar Hoorn
Verhuisbedrijf Heerhugowaard Alkmaar Hoorn