Menu Sluiten

Welke vloer moet er op vloerverwarming

Welke vloer moet er op vloerverwarming

Een vloerverwarming is ervoor om je huis te verwarmen. Maar welke vloer moet er op vloerverwarming. Om dit te weten is het ook belangrijk welke soort vloer men moet gebruiken. Als de vloerverwarming de warmte echter tegenhoudt is het natuurlijk geen goede vloer. Het is belangrijk dat de warmte goed doorkomt. Er zijn een verschillend aantal vloeren. Denk hierbij aan lichte en dichte vloeren, tapijt, laminaat, beton, parket en vinyl of natuursteen. Het is goed om te ontdekken welke ondervloer de vloerverwarming het beste rendement geeft. Laten we de verschillende soorten vloeren bespreken.TRANSPORT VLOER

ANHYDRIETVLOER

Anhydrietvloer

Een anhydrietvloer is een gipsgebonden dekvloer. Net als bij schuimbeton wordt de vloer via slangen in vloeibare vorm in één keer op het vloeroppervlak aangebracht. Het is dan ook een zogenaamde vloeivloer. Omdat een anhydrietvloer bestaat uit gips, zand en water heeft de vloer een grote buig- en treksterkte.

De vloeilaag werkt alle oneffenheden goed weg en zorgt voor een naadloos eindresultaat. De vloer is niet geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Tijdens het drogen, dat een halve tot een hele week duurt, ontstaat een super gladde vloer. visgraat laminaat 

MAGNESIETVLOER

Magnesietvloer

Een magnesietvloer is een ondervloer, en moet dus worden afgewerkt met een dekvloer. Een goede ondervloer legt de basis voor uw woning. Gelukkig heeft ons team ruime ervaring met magnesietvloeren. Deze vloeren bestaan onder andere uit magnesium en zaagsel en heeft een hoge slijtvastheid. Het mooie aan deze vloer is dat het een massa heeft van slecht 3,5kg per vierkante meter bij een dikte van 1cm. Daarmee is een magnesietvloer één van de lichtste ondervloeren.

KOMPOZYTVLOER

De Kompozyt Floor is een vloer die bestaat uit veel verschillende elementen. De vloer is door een unieke combinatie erg energiezuinig: hij houdt de warmte erg goed vast en geeft die warmte heel geleidelijk weer af. Hierdoor hoeft er zelfs in koude tijden maar een paar keer per dag ‘gestookt’ te worden.

Bij gebruik van de Kompozyt is het niet langer nodig om grote radiatoren overal in het huis te plaatsen.

WOONBETONVLOER

Woonbeton

Bent u helemaal gek van een robuuste, industriële betonlook? Dan is onze vloer van woonbeton misschien wel iets voor u. De woonbetonvloer, de naam zegt het al, is een betonvloer waarop u direct kunt wonen (of werken). In tegenstelling tot bijvoorbeeld een zandcement-, anhydriet- of schuimbetonvloer hoeft hier dus geen parket, kleed, PVC of wat dan ook meer overheen. Uw woning ademt een en al beton! Een complete, gevlinderde en afgewerkte woonbetonvloer is ideaal voor zowel een woning als kantoorruimte en is verkrijgbaar in diverse tinten grijs. Bekijk ook de kennisbank voor meer info. Kijk hier een online woonwinkel voor industriële producten.

SCHUIMBETONVLOER

Woonbeton en Schuimbeton: de perfecte combinatie

Welke vloer moet er op vloerverwarming

Een vloerverwarming is ervoor om je huis te verwarmen. Maar welke vloer moet er op vloerverwarming. Om dit te weten is het ook belangrijk welke soort vloer men moet gebruiken.

vloerverwarming
vloerverwarming

Welke vloer moet er op vloerverwarming

De vloer en gelijk met vloerverwarming.  Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Of het nu gaat om een duurzame fundatievloer van schuimbeton, een hoogrendementsvloer van kompozyt of anhydriet, een strakke betonvloer, een stoere woonbetonvloer of een PVC vloer. De verschillende opties bieden verschillende voor- en nadelen, dus het is verstandig om u goed te laten adviseren. We hebben een landelijk dekking. Dit betekent dat wij iedere opdracht, in welke regio dan ook, de opdrachten  uitvoeren. Linoleum

Mag u vloer niet te zwaar zijn?

MAGNESIETVLOER OP SCHUIMBETON MET VLOERVERWARMING

Dat is de lichtste, brandwerende en isolerende ondervloer van Nederland.

Wilt u een onkruid vrij terras en dat u straatwerk niet meer verzakt?

Kies voor: PRINTBETON OP SCHUIMBETON 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *